Hva’ er der sket her på det sidste?

Hej Alle

Det er jo noget tid siden vi har fået opdateret siden med nyheder og sådan… Så nu må vi til at komme igang!

FØL:
Vi har fået 2 dejlige føl!
Vasehøjs Zafira efter Vasehøjs kashi og Vasehøjs Zahrina også så har vi fået Vasehøjs Champion efter Charming boy og Palü. Begge dejlige føl vi venter os meget af fremover!

Næste generation:
Palü er til ifoling med Charming boy igen da vi er særdeles tilfredse med Chamipon, denne gang har vi så bestilt en hoppe 😀
Nørlunds Samantha er blevet ifolet med Bon Bon og er scannet drægtig (2 gange oven i købet da vi var lidt i tvivl efter første scanning fordi hun viste brunst tegn, men den var heldigvis stadig god nok)
Vasehøjs Zahrina er også sendt til ifoling igen 🙂 Også med Bon Bon. – Vi glæder os meget til at se vores Bon Bon afkom næste år!
Og sidst men ikke mindst er Vasehøjs Thiara scannet drægting med Springfire’s Orophino (Welsh sec. A) – Vi er virkelig spændte på resultatet af denne mix, da det er første gang vi saster på katergori III ponyer!

Så vi håber på at få 4 sunde og raske føller i foråret/sommeren 2012 🙂

Hoppe Kåring:
Vasehøjs Kaia og Vasehøjs Kasira var afsted til 3-års hoppe kåring i år, en blev desværre “kun” stambogshopper, dette er desværre vores egen skyld da de pga. skift fra wrap til hø nåede at tabe sig for meget inden vi fik det opdaget 🙁 Og tynde ponyer ser bare ikke godt ud og dermed den “dårlige” kåring… det kan desværre kun klandres på os selv…men så har vi lært det! Vi regner med at stille dem igen på et eller andet tidspunkt 🙂
Pt. er de begge kørt til Hanne i Naksov til tilridning iden de skal til sadelkåring om en månedstid.

Det var vist alt hvad der er sket her henover de sidste par måneder 😀

Ikke-kategoriseret. Føj siden til foretrukne.

Der er lukket for kommentarer.