Sandjaro kvalificeret til finalerne i DSPs avlschampionat

Lørdag d. 11 september 2011 var vi fra Vasehøj (familie og heppekor) draget afsted til den sjællandske kvalifikation til DSPs avlschampionat for at heppe på vores to deltagere Vasehøjs Sandjaro (5-års dressurklassen) og Vasehøjs Eltira (4-års gangartsklassen).

Det gik over al forventning med Vasehøjs Sandjaro, som fik karakterene:
Skridt 7, Trav 9 og Galop 9
Ridelighed 8 og Kapacitet 9,5 -> samlet sum 85%
For LB2 fik han 70,36%
Og dermed alt i alt en samlet sum på 155,36%

Han vandt dermed kvalifikationen i Ringsted 😀 Så vi glæder os meget til at tage afsted til Ikast til finalerne sidst i oktober måned. Sanne-manden, som han hedder i daglig tale, blev vist flot frem af Selina, som har ham i træning på Atterupgaad, hvor hun arbejder.

Vasehøjs Eltira havde bestemt sig ikke at ville ud og køre og havde desværre brugt det meste af energien, inden hun kom frem, men på trods af det leverede hun en flot præstation, og gav alt hvad hun havde tilbage! Desværre var det ikke nok til et R, men det tager vi ikke så tungt. Det skal hun nok få alligevel 😀

Vi er smadder stolte af vores to dygtige ponyer og takker Selina samt Camilla for et super godt stykke arbejde! 😀

Ikke-kategoriseret. Føj siden til foretrukne.

Der er lukket for kommentarer.