Udlån af ponyer til konkurrencebrug

Har du lyst til at låne en Pony?

Vi fokusere meget på, at vores ponyer bliver afprøvet og set i sporten. Dette gælder alle vores ponyer, altså avlshopper såvel som vallaker og avlshingste.

Så er du en dygtig rytter med ambitioner der ikke har kapitalen til en pony med den fornødne kapacitet? Så kontakt os endelig! Vi har næsten altid en pony, der er klar til at komme afsted!

Når vores ungdyr bliver 3 år, bliver de sendt i professionel tilridning, ofte en måned, men det afhænger meget at den enkelte pony, og den rate hvorved den lære og accepterer nyt.

Efter endt tilridning får vi dem hjem igen, og de bliver dernæst reddet af de piger/vokse ryttere, vi har på gården, der har lyst til at ride og hjælpe med dette arbejde.

Derefter bliver hopper, som skal i avlen, sat i fol, og vallaker og hingste solgt eller lånt ud. Det er her, at du kan komme ind i billedet. En 3-4-års pony har selvfølgelig ikke så meget uddannelse, men den tid du ligger i ponyen, må du også gerne låne ponyen!

Det er ikke meningen at lånerytter skal uddanne, og vi så bare sælger, når den er uddannet, dog er det selvfølgelig meningen, at vores ponyer skal sælges på et tidpunkt!

Som udgangspunkt må den, der har uddannet ponyen, låne den til deres ponyår er færdige, så de selv får fuldt udbytte af det arbejde de har lagt!

Det er ikke længere muligt at kommentere på denne side. Kontakt os i stedet og få en snak om mulighederne!

Se også vores Facebook side!

 

87 kommentarer