Vasehøjs Kashi

Vasehøjs Kashi september 2010

Avlsstatus

Vasehøjs Kashi blev kastreret vinteren 2011 og står derfor ikke længere til rådighed for avlere. 19 afkom nåede det at blive til 😉

Factbox:

Identitet SDH 156
Fødselsdato 28. marts 2003
Stangmål 146 cm
Farve Rød
Forædlingsprocent 46.8%

Afstamning, temperament og type

Vasehøjs Kashi var vores første avlshingst. Han er efter den dansk avlede dressurhingst Bohøjgårds Mirrage.
Kashi er en opmærksom, frisk og glad vallak med et roligt og omgængeligt temperament. Han er særdeles ridelig og arbejder lydigt og koncentreret under rytter både til dagligt og på konkurrencebanerne og han kendetegnes bl.a. ved at være: stabil, taktfast og med god fremaddrift samt stor samarbejdsvillighed.
Til dagligt rides Kashi af Marie Amalie Müller som ejer ham i fællesskab med os.

Historie

Vasehøjs Kashi er født og opvokset på stutteriet. De 3 første år af sit liv har han gået i Vasehøjs drenge løsdrift med massere kæl, klap, godbidder og lange gåture. Som 2½ års blev han taget på boks og vi startede træningen til hingstekåringen.
I sommeren 2007 indledte Kashi sin ridekarrierer og han flyttede fra Vasehøj og ud til sin første rytter Katrine Hoxer. Equipagen dannede par til Katrines ponyår var slut i november 2010. Det har været 3 gode år for dem begge og de har sammen opnået mange flotte resultater og placeringer, bl.a. vandt de DSPs avlschampionat både som 5-års og 6-års, de blev Sjællandsmestre i 2009, de blev nr.11 ved Danmarksmesterskaberne i 2010 og har også været ude og starte internationalt. Efter et kort ophold hjemme og en tur forbi en rytter som alligevel ikke havde tiden er Kashi nu hos Marie Amalie hvor han har det rigtig godt og de er allerede kommet rigtig langt sammen. Vi glæder os meget til at følge dem fremover!

Rideresultater:

Vasehøjs Kashi blev B-pony i dressur allerede i 2008, i 2009 blev han A-pony og i 2010 opnåede han status af S-pony i dressur.

Der er lukket for kommentarer.